Историята на Анета от Свищов » Храна и Баланс
IMG 4379

Историята на Анета от Свищов

Добави в любими (0)
Затвори

IMG 4376IMG 4377

Привет, Вале!
Казвам се Анета Георгиева, 42г. от гр.Свищов, майка на двама тинейджъри – 20 г и 14 г. Имаме малък бизнес, студентка съм последна година. Преди Зоната съм пробвала всички режими, но ефекта беше временен. Знам за Зоната от септември и с много лутане, четене, проба-грешка (особено с тези мазнини) нещата се случваха много бавно. Края на декември открих „Заедно можем повече“ и оттам твоята страница. Изгледах всички видеа, пишех в една тетрадка и се записах за първият ти курс. Свалих 7.500кг.
Забелязах,че по друг начин реагирам на ситуации, хора, семейството. Гледах се в огледалото и започнах да вярвам на очите си-моето ново Аз! Помирих се с хора на които не говорих, простих, забравих.
Заобичах себе си! Сега съм 62кг., щастлива и спокойна жена. Зоната ми даде всичко това-прекрасен живот, увереност и лекота.
Благодаря от сърце на теб и твоят екип! Целувки и до скоро ❤🧡💛

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин