Невероятната трансформация на Зорница » Храна и Баланс
IMG 20220223 195235 scaled

Невероятната трансформация на Зорница

Добави в любими (0)
Затвори
                                                      274094974 623342205400972 2828379838785644876 n274133333 996958717605585 1159183208807054796 n

Невероятната трансформация на Зорница

Здравей, слънчева Валенце!❤️ Знаеш ли….когато те видях за първи път, в едно клипче, някак си усетих, че си от (моята кръвна група)?! Нали знаеш, когато видиш един човек, той или те „докосва“, или НЕ! Ти ме докосна с усмивката си, с онази лекота и сигурност, с която говореше за себеси, така неподправена и леко притеснена, напълно истинска?. Развълнува ме, как споделяше за своя живот преди…и сега в Зоната! Сега и аз искам да ти споделя, моята история! Казвам се Зорница и съм на 44 години. Имам проблеми с щитовидната жлеза от 20 години. А, с това заболяване, който го има, знае,че хормоните са в пълен хаос, а за килограмите, да не говорим. Преди 6 месеца научих за Зоната! Започнах много подробно да се интересувам, да чета, да се информирам и попаднах на страница за Зоната и една много хубава книга! От там започна и моята промяна! Започнах, като малко дете да се уча, на всичко отначало! Как да се храня, колко количества да приемам, как да меря и още и още, много нови неща за мен. Открих и много психологически блокажи в мен, по които работя с постоянство. Всичко преди това беше един хаос в моя живот! Лутах се от диета в диета, и от йо-йо ефектите, резултата стана още по лош. От личен опит знаеш, всички тези диети, до къде водят и какво си причиняваме всъщност. Станах още по несигурна в себеси и загубих вяра, че някога ще отслабна. Казвах си…(ще си бъда все дебела и гладна)?? Обаче….. Обаче….. след като започнах Зоната, и малко след това, те намерих и Теб, слънчево момиче.??? Така започнах да те следвам! Гледах твоите клипчета! Следвах те навсякъде??? . В твоите видеа, докато готвиш, ти създаваш шедьоври.? Толкова си истинска и всеотдайна, с толкова любов готвиш, че заразяваш с тази си любов всеки. Няма как, някой да не те заобича Теб и твоите ястия?? Така се научих да готвя, разнообразно и да се наслаждавам на храната. Твоите клипчета, ми помогнаха много, по пътя към моята промяна. Ти ме нахъсваше, с тази твоя отдаденост и любов към храната и твоите вкусни ястия, които сътворяваш постоянно. Благодаря Ти, че си толкова истинска и неподправена! ?❤️???? Благодаря, че те срещнах, защото всичко това ми помага по пътя към моето оздравяване. Бъди благословена??!
Ето и моята промяна в СНИМКИ! За тези 6 месеца свалих 30 кг. Продължаваме напред! ??

1 коментар

 1. Иванова Цветанка

  Здравей, Валентина! (Обичам това име, защото големият ми син се казва Валентин)
  Благодаря, че те има и имаш дарбата да нахъсваш хората да се стремят към промяна. От един месец спазвам Зоната, приготвям си твоите рецепти, резултата ми е повече от прекрасен-7.6 кг за един месец. Имам още мнооого за сваляне, но съм сигурна че ще успея. По-важно е, че за първи път от 9 години, откакто съм диагностицирана с ИР имам перфектни резултати. Глюкоза и инсулин в норма, НОМА индекс доста под 2.5. Надявам се да успея да се включа в някои от следващите ти курсове. Бъди здрава и винаги толкова мотивирана и всеотдайна!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин