Условия за връщане или замяна на продукт » Храна и Баланс

Условия за връщане или замяна на продукт

Ако не сте удовлетворени от продукта ,който сте закупили ,ние ще се радваме да ви асистираме с неговото връщане или замяна .Всичко ,което трябва да направите е да върнете пратката обратно към нас на адрес гр.Габрово, ул. Тота Венкова №25, заедно с правилно попълнената бланка за връщане и замяна.

 1. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи  от  употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите на чл.55 (ал.1)  от ЗЗППТ. След  проверка  във  срок от 40 работни дни (по закон)  се възстановява сумата на копувача или до 20 работни дни (по закон) се заменя продукта. Ние обикновено се стараем да възтановим сумата и заменим артикула в рамките на 5 работни дни. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи. Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула.

2.Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните и заплатени курсове   в срок от 7 работни дни преди започването  на курса .

Условия за връщане или замяна:

 1. Продукти, подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане, и други действия нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети), и не нямат никакви следи от експоатация!
 2. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура) и попълнен формуляр за връщане/замяна.
 3. Бланката трябва да е коректно и четливо попълнена.
 4. От поръчката ви ще бъде приспадната банова такса за транзакцията по връщането на стойност 1лв. Парите ви се връщат по банков път, на посочената от вас в попълнената бланка за връщане на продукт, коректна банкова сметка.

*Всяка информация, предоставена от Вас е строго конфиденциална.

Формуляр за връщане или замяна изтегли : https://hranaibalans.com/return-blank-2022/  .  


Инструкции за изтриване на профил : 

 • Можете да изтриете профила си в hranaibalans.com по всяко време. Възможно е да не сте в състояние да го възстановите, ако промените решението си.

Стъпка 1: Научете какво означава изтриването на профила ви

 • Ще загубите всички данни и съдържание в този профил.
 • Ще загубите достъп до абонаментите и съдържанието, които сте купили с този профил в hranibalans.com .

Стъпка 2: Трябва да напишете имейл до [email protected]  че желаете  изтриване на профила ви.

 

 

 

 

Количка
0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин