Невероятната трансформация на Ели - над 35 свалени килограма » Храна и Баланс
Историята на Ели, която свали над 35 кг в Зоната

Невероятната трансформация на Ели – над 35 свалени килограма

Добави в любими (0)
Затвори

Невероятната трансформация на Ели – над 35 свалени килограма

 

Невероятната трансформация на Ели - над 35 свалени килограма
Невероятната трансформация на Ели

Ето какво сподели Ели Финдику с мен и всички, които ще прочетете нейната история:

“Здравей Вале,
Здравейте мили дами и господа, бих искала да споделя своя успех с Вас и си пожелавам и Вие да го последвате, за да усетите щастието, което изпитвам аз качвайки се на кантара.
Аз съм д-р Елена Финдику от София на 42 години, по професия стоматолог. В забързаното си ежедневие и поредици от негативни здравословни емоции бях забравила да мисля за себе си. Бях се отдала на 100% на семейството, приятелите и професята и така до 26.10.21 г. когато реших да обърна внимание на себе си и да се прекръстя от Елена на ЕГОИСТ 😁. Това име мисля, че повече ми подхожда 😘😘😘. Първо започнах с шейковете, протеина и чая на Хербалайф. За 8 месеца бях свалила 20 кг като замествах закуската и вечерята с него, а междинка сутрешна, обяда и следобедната междинка вместо храна пиех вода чай, който се води очистващ и така до 4.07.22 г. Тогава направих  остра жлъчна криза с доста усложнения и се наложи по спешност да ми отстранят жлъчката. След операцията ми дадоха един лист с препоръчителни хранаи, които мога да ям и такива, които са ми забранени. Съобразявах се доста, защото исках да се възстановя. И така до деня, в който се срещнах с приятемката ми Весето, която ми каза за диета Зоната и ме напъти кое видео да изгледам за да ми стане ясно това хранене и принципите на Зоната. Задълбочавайки се в разузнаването установих, че продуктите от Зелена зона са ми позволени в списъка на докторите и така започна моята приказка…

От  5.09.22 г до ден днешен съм 99% от менюто в Зелена зона и съм свалила 15.200кг, а от 26.10.22 г. до днес съм  минус 35.200кг. Продължавам с пълна сила!!!
Благодаря на Валето за подкрепата и всички рецепти в Зелена зона и за курсовете, които прави за всички нас.”

Ели беше моя гостенка на живо в страницата ми във Фейсбук – Храна и Баланс с Валентина.

Един искрен разговор за нещата от живота, за любовта към себе си и трансформацията на Ели!

Може да гледате разговора с Ели тук 

От  5.09.22 г до ден днешен съм 99% от менюто в Зелена зона и съм свалила 15.200кг, а от 26.10.22 г. до днес съм  минус 35.200кг.
Невероятната трансформация на Ели
Сърдечни благодарности за споделеното и за възможността да разкажем и мотивираме хората за да осъзнаят, че ПРОМЯНАТА Е ВЪЗМОЖНА и зависи само и единстевено от нас самите!!!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин