Свалих 13 кг за три месеца в Зоната - Историята на Валерия » Храна и Баланс
Свалих 13 кг за три месеца в Зоната - Историята на Валерия

Свалих 13 кг за три месеца в Зоната – Историята на Валерия

Добави в любими (0)
Затвори

Свалих 13 кг за три месеца в Зоната – Историята на Валерия

 

Здравей, Вале! Искам и аз да споделя моята история с промяната ми, благодарвние на теб и моята сестра, която също се храни по зоната.
Казвам се Валерия Петрова и съм на 47 години от Врачанско. Никога не съм имала фрапиращи проблеми с килограмите. През 2018 година заминах за Кипър да работя като камериерка. И може би от смяната на климата, в друга държава, на ново място, от стрес и свалих драстично за един месец около 20 килограма. Но след като се прибрах ноември месец в България и започнах леко полеко да качвам килограмите ( и как не, след като съм си в родната страна, в моят дом, при близките ми хора). Но си виках : „Няма проблем, като замина отново март месец в Кипър, ще ги сваля“. Да, ама не! С всяка следваща година като заминавах в Кипър, аз качвах все повече и повече килограми, защото вече знаех къде отивам, спокойна, че знам каква е работата и т. н. До завръщането ми през 2022 година, когато видях моята сестра колко много е отслабнала и се е променила външно. През периода март-ноември, сестра ми като се чувахме по телефона, ми казваше, че е започнала да се храни по зоната. Не можех да приема, че с толкова малки грамажи, ще може да се наяде и няма да е гладна. Но като видях резултата й и си викам, почвам и аз, защото с моите 89 кг ми беше много трудно да работя като камериерка,а и не се чувствах комфортно, защото в нито една дреха не изглеждах ок. И така започнах с нейна помощ на 04.12.2022 г да се храня по зоната. Тя ми показа твоята група и аз започнах да те следвам. Да, признавам си, не бях изцяло в зелена зона, но и в другите цветове имаше ефект. За 3 месеца свалих 13 кг и се чувствах много добре, заминах март за Кипър и там продължих да се храня на око и задържах свалените килограми. Сега съм ту в зоната, ту извън нея и усещам, че нещата отиват на зле, но си поръчах и получих новата ти книга и започвам стриктно в зелена зона,защото ми предстои отново заминаване за Кипър а и имам още килограми за сваляне. Но не се страхувам, че няма да се справя отново,защото само като те гледам и слушам, усещам, че килограмите започват да се топят. Благодарение на теб, Вале, аз се чувствам страхотно, имам отново самочувствие, не ме притеснява, че каквото и да облека, няма да ми стои зле. Продължавай да ни вдъхваш сили и надежда, а ние ще сме ти благодарни всеки божи ден. Целувки и силни прегръдки.
А ето как изглеждах преди и след зоната.

Свалих 13 кг за три месеца в Зоната - Историята на Валерия

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин