Свалих 25 кг в Зоната и имам самочувствие - историята на Мариана » Храна и Баланс
Свалих 25 кг в Зоната и имам самочувствие - историята на Мариана

Свалих 25 кг в Зоната и имам самочувствие – историята на Мариана

Добави в любими (0)
Затвори

Свалих 25 кг в Зоната и имам самочувствие – историята на Мариана

 

Свалих 25 кг в Зоната и имам самочувствие - историята на Мариана
Мариана Илиева – ПРЕДИ И СЕГА

Казвам се Мариана Илиева. На 58 години съм, от град Шумен. Имам дъщеря на 38 г. и син на 34 г. Имам също две сладки внучета момченца на 12 г. и на 3 г. , които ме правят много щастлива. По Зоната започнах да се храня от 10.02.2023г. Започнах след като видях на кантара 96.6 кг при ръст 160 см. Изпаднах в УЖАС!  Имам една приятелка, която също искаше да отслабне и тя ми каза: „Хайде да започнем да се храним по Зоната“. Съгласих се и започнахме двете заедно. Признавам си, че от началото ми беше много трудно. Блокове, грамажи, но бях упорита и не се отказвах. Стриктно си спазвах всичко и без никакви прегрешения. В смесена зона се храня, като позадържа килограми и спра да свалям минавам за седмица в Зелена зона. Закупила съм си двете твои книги, прекрасни са ми от голяма помощ. Радвам се, че нещата вървят добре при мен. Досега свалих 25 кг, имам много енергия, друго самочувствие и лекота.

Пропуснах да кажа, че съм с хипотиреоидизъм и на медикаменти „еутирокс“ от 10г., но това не ми попречи да смъквам кг. Преди 6 месеца пусках изследвания, бяха перфектни, но скоро ще пусна пак изследвания. Работя в медицински център (кардиология) и имам страшно много движение по цял ден, ноо успявам да се  храня редовно и задължително балансирано. Много ми харесва всичко в Зоната. Приемам по 11 Блока на ден, а понякога 12 Блока.

Доволна съм от живота си сега!

Гоня твоите резултати Валентина. Ти свали 30кг си ми пример. След като го постигна и аз ще задържам.

Радвам се, че споделих. Аз много те харесвам, следя всичко твое в социалните мрежи постоянно. Много помагаш на хората да знаеш….

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин