40 свалени килограма - историята на Ваня Начева в Зоната » Храна и Баланс
317203258 1343143679828317 7789410162684911743 n

40 свалени килограма – историята на Ваня Начева в Зоната

Добави в любими (0)
Затвори

40 свалени килограма – историята на Ваня Начева в Зоната

317252295 697970325233398 1337719559673981793 n

„Много искам да споделя историята си Вале……
Искам да пиша, да говоря, да изкрещя с цяло гърло, че и аз, както много други – успях, успях и за нищо на света не бих спряла, защото ЗОНАТА Е МОЯТ ЖИВОТ !!!
Всичко това започна на 10.01 2022г, когато (сега ще прозвучи клиширано, но това е самата истина) аз ударих дъното…
Високо кръвно налягане, задух, не можех да извървя и 100 метра, без да се задъхам, болки в кръста, а кръвната ми захар – 17,3……и няма сваляне, дори и с хапчета.
Между другото, през 2010 г смених тазобедрена става, през 2012 г – другата, а през 2016 г – колянна става.
„Регенерат“ – от където ме погледнеш :(((
Благодарение на Бог и на моя перфектен доцент д-р Андреев, аз проходих, но с обещание,че след операциите ще сваля килограми, за да не натоварвам ставите. Да, да, ама не….не само, че не свалях, ами започнах и да качвам. Вярно, че движенията ми бяха ограничени, но това не биваше да се случва.
Може би от преди една година, аз бях прочела нещо за Зоната, от дуга страница, разглеждах публикации на хора, харесвах ги и до там. Знам, че историята ми ще бъде позната на много хора, но това е самата истина.
Беше събота 8.01.2022г когато реших да влезна в във фейсбук и отново да разгледам за Зоната. Там видях едно много мотивиращо видео с фолк певицата Ивана, която се храни в Зоната.
Тогава си казах: то не било чак толкова сложно, защо да не пробвам и аз.
В понеделник отидох до супермаркет в Карлово, купих си хляб „Вита“, купих си шунка (и то свинска), купих си Котидж ( и то доста мазничко, но не знаех, че има и лайт), малко маслинки, едно-две авокадо и това беше…
Започнах със сандвичи и доста време си карах така. После започнах да си готвя от рецептите във страница за Зоната, но си ги избирах на мен да ми харесат, не разбирах от цветовете на Зоната, докато не ми излезна един ден, твоя милост Вале, и от там на сетне, всичко е ясно!!!
Не бях много активна в страницата ти, но следя всичко, което качваш……
Благодарила съм ти милион пъти, но зная, че никога няма да е достатъчно, Вале.
Резултатите са налице.
Благодаря и на семейството ми, за подкрепата, която ми оказват.
Мога да говоря още много за всичко, което ми се случва, но не искам да бъде отекчаващо, искам само да кажа на всички, които се колебаят: – Дерзайте, хора, не отлагайте, защото единственото нещо, за което съжалявам е, че не съм предприела тази стъпка още преди 10- 15 години. Но нищо, никога не е късно да поправя грешките си, защото Зоната прави чудеса!
А на теб, Вале няма никога да спра да благодаря за отзивчивостта ти и безпрекословната ти мотивация.
Не мога да не благодаря и на Кати, за моите първи стъпки в магията на Зоната!
Обичам те!“

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин