Намерих верния път със Зоната - промяната на Диди » Храна и Баланс
Намерих верния път със Зоната - промяната на Диди

Намерих верния път със Зоната – промяната на Диди

Добави в любими (0)
Затвори

Намерих верния път със Зоната – промяната на Диди

Здравейте! Престраших се да ви споделя моите успехи (сестра ми и зет ми – Хриси и Митко от Казанлък ме окуражиха😘)

(Историята на Хриси и Митко вижте ТУК)
На 54 год.съм – бях 105 кг, тромава, с подути крака, ядосана на менопаузата, нервна, мислех, че “ пълнея от въздуха“! Сестра ми повярва в мен, беше доста настоятелна и от 07.05.23 година аз започнах хранене по Зоната! И ето ме днес – минус 31 кг 🍀 Удовлетворена, здрава, усмихната и щастлива! Благодаря Валя, благодаря на сестра ми за подкрепата и до днес, благодаря на съпруга ми, че споделя моите успехи и ме обича, на семейството си ❤️ Всичко е било от неправилното хранене! Сега съм енергична, тичам след двегодишната си внучка и се радвам на света!

Много се радвам, че намерих верния път след дълго лутане мила Валя! 🍀 Защото опитвах какво ли не, без резултат . Съпруга ми е вегетарианец и живее здравословно от години и ме молеше да направя нещо. Но аз все си намирах оправдания – че съм уморена, заета и още какво ли не!? Но сега, сега съм нов човек! Прибирам се, хапвам, приготвям си храна за обяд и вечеря за другия ден, закуската си, приготвям на съпруга ми каквото иска, на сина ми и сядам да гледам телевизия или да чета и т.н Всичко може при мноооого желание и добра организация!
Съпруга ми преди няколко дни ми каза – „Отново се влюбвам в теб и те обичам още повече!“ Нарича ме „моето момиче“! Казва ми, че много е страдал като ме е гледал как се мъча с подутите си крака да ходя, да шетам, да съм пълноценна и много се радва за мен!
😘 Ами това е Валя, аз живея нов живот!

 

Намерих верния път със Зоната - промяната на Диди
Свалени 31 кг

 

На колебаещите се ще кажа- започвайте веднага!
Бъдете здрави всички и светли Великденски празници ❤️🍀😘
Намерих верния път със Зоната - промяната на Диди
Аз живея нов живот – промяната на Диди

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин