Румяна Никова » Храна и Баланс

Румяна Никова

Добави в любими (0)
Затвори
Здравейте, прекрасна групичка! ❤️
Здравей, прекрасна Вале! ❤️
Запознах се със Зоната през 1996 г. Тогава информацията беше много оскъдна, но се влюбих в Зоната. И с малки периоди на прекъсване се радвам на благотворното й влияние. За мен няма тайни и въпроси за принципите и същността на Зоната.
Какво ми хареса в курса обаче?
На първо място ти, Вале, че си голяма чаровница и с лекота разясняваш всичко.
На второ място, че ни беше казано многократно колко важни са грамажите и че е добре да се мери. Иначе никога няма да сме в центъра на Зоната.
И на трето, но най-важно място, да не се забравя, че д-р Бари Сиърс създава Зоната, заради здравословни проблеми в семейството си и в търсене на път за справяне с тях. Така че водещото тук е здравето, а това с яде на вафли и бисквити, макар и зонирани, няма как да стане. Разбира се, че и от тях може, но много рядко, особено на хора с проблеми. Отслабването и подмладяването е допълнителен дар на Зоната. И ти, Вале, разясни всичко това, подчертавайки многократно колко е важно какви продукти ползваме. Ето защо съм изключително благодарна и щастлива, че участвах в курса за Зелената зона. ?
Вале, ти си истинска вълшебница в кухнята. Дари ни с вкусни и питателни рецепти, поднесени в мила, дружелюбна и приятелска атмосфера. Благодаря и за бонусите – медитация, йога, позитивни послания и подкрепа, които също са много близо до мен. ?
Пожелавам здраве и успех на всички вас, момичета! Всяка да получи това, за което е тук и за което мечтае! ❤️
А теб, Вале, ще следя с интерес и ще съм щастлива да има още подобни полезни курсове. Изобилие от радост, усмивки и споделени ползотворни курсове! И до скоро!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин