Svetlana Peeva » Храна и Баланс

Svetlana Peeva

Добави в любими (0)
Затвори

Здравейте момичета и здравей и ти мое вдъхновение Вали! Много получих и научих от теб и нашата група Зелената зона! Не съм и мислела преди, че с удоволствие ще си приготвям рецепти от зелената зона, и че дори някои от тях ще станат любими не само на мен, но и на семейството ми, а децата знаеш са най-критични към храната! За мен засега свалените килограми не ме радват толкова, въпреки че не са малко – 3,5 кг за осем дни. Аз съм с инсулинова резистентност, хашимото и биологично лечение заради лупуса и досега трудно свалях килограми, но по-важно е че вече се чувствам добре, имам много енергия и доста от ежедневните ми здравословни проблеми намаляха! Точно затова започнах този начин на хранене, за да оздравея, а сигурна съм, че и с още килограми ще се разделя…Така че, благодаря ти за позитивизма и търпението. Това е само началото за мен в дългия път към оздравяването ми! Спокойна съм, защото зная че си до мен и с твоя помощ ще постигна целта си!

1 коментар

  1. Гергана Тодорова

    Сайта на Валентина – чудесно място, където мога да си изкарам доста време в четене и разглеждане на рецептите и. Толкова лесни и така подробни и подробно написани рецепти за хора, които все още се чудят как да готвят по зоната. Благодаря ти Вале, за труда, който полагаш и отзивчивостта към всички нас! Ти си една невероятна, търсеща, знаеща и можеща млада дама! Бъди здрава и продължавай да раздаваш положителното!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин