Колко блока на ден трябва приемаме ? » Храна и Баланс
Храна и Баланс

Колко блока на ден трябва приемаме ?

Добави в любими (1)
Затвори

Колко блока на ден трябва приемаме ?

 

Въпросът „Колко калории ми трябват на ден“ е наистина сложен, защото основно зависи от всеки човек индивидуално, сега повечето хора приемат огромни количества калории, които са складирани в тялото си под формата на мазнини.
И така от колко калории се нуждаете дневно, ако наистина искате да свалите натрупаната мазнина в тялото си или просто да избегнете натрупването на излишни мазнини?
Екипът на д-р Бари Сиърс е направил проучвания за да се потвърди, че можем да оцелеем много добре, ако спазваме подходящ хранителен режим като този в Зоната! Като това е около 30 грама протеин на всяко хранене, това е приблизително количеството протеин, което можете да поставите в ръката си. За да бъде балансирано нашето хранене прибавяме към това количество протеин – въглехидрати (особено тези, идващи от зеленчуци) и след това добавяте малко мазнина на всяко хранене е около една чаена лъжица зехтин. Тоест ако имате чиния с храна, която може да съдържа например 86 г пилешки гърди, 180 г тиквички на грил, 50 г червен боб и 165 г домати + 60 г лук. Добавяме и 1 ч.л зехтин, това е доста количество храна, но всъщност съдържа само около 350- 400 калории, така че ако балансирате храненията си в Зоната, всичко, което вероятно ще приемете , е около 350 – 400 калории на обяд и вечеря + още около 400 г калории от закуска и междинно хранене, а това са около 1200 калории на ден (10-11 блока). Точно по този начин ще изчистим излишните мазнини в тялото си!

Видео Храна и Баланс

Колко блока трябва да приемаме на ден? #Зоната

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин