От дъното към промяната - Историята на Иванка » Храна и Баланс
От дъното към промяната - Историята на Иванка

От дъното към промяната – Историята на Иванка

Добави в любими (0)
Твоят списък с любими е празен.Затвори

От дъното към промяната – Историята на Иванка

 

Днес искам да ви запозная с дълбоката и вдъхновяваща история на една жена, която взе решение да направи ИСТИНСКА ПРОМЯНА в живота си. Пример на човек, който се мобилизира и “от дъното” изплува на повърхността. Там където има светлинка ✨ и живота е прекрасен…
Представям ви Иванка Алексиева.
И двете с нея знаем, че историята ѝ ще послужи за мотивация на всички вас, които ще я прочетете.
От сега каня Ванчето да ми гостува НА ЖИВО в страницата ми, когато настъпи първия ѝ Зонов рожден ден на 01.11.24 г 🎉🎉🎉
Не е лесно да преобърнеш живота си, Изисква се много сила и вътрешна мотивация и се радвам, че съм била катализатор и пръв помощник това да се случи.
Ето какво споделя Ваня:
Всичко започна преди вече девет месеца. Когато кантара удари 120 кг. До тогава се хранех само веднъж на ден към 16.30 часа следобед и то в малки количества. И тогава разбрах, че съм стигнала до дъното, по точно дъното на дъното!!! Започнах да следя теб Валентина и прекрасна ти група. Отне ми два месеца докато се реша да се храня в Зоната. Струваше ми се толкова трудно. Но ето вече девет месеца съм в ЗОНАТА и се чувствам много добре. С онкологично заболяване съм, след четири операции и много други неприятни неща… Преминала съм химиотерапия и лъчетерапия.
А сега за началото – Ооооо…първите два месеца беше такова лутане, грешка след грешка. Но не се отказах и на лице са моите резултати. Естествено нямам много снимки от преди това. Не обичах да се снимам. Криех се от фотоапарати и телефони. А където ме имаше на снимка я изстривах. Остана ми само една и сега ми е на телефона на екрана, за да ми напомня как бях и никога повече да не се върна в това положение!
Решила съм когато навърша една година в Зоната ще се претегля. Това ще бъде на 1-ви ноември тази година. Моето мнение е, че постоянното мерене не е добре. То влияе психически и много хора престават да се мотивират и се отказват да се хранят здравословно. НЕ СТАВА всичко с магическа пръчка. Иска се постоянство и много търпение.
Храня се почти изцяло в Зелена зона. Не ползвам блатчета, трици и евентуално други брашна в малки количества хапвам само в сладкиши. Но не и всеки ден.
Не ми остава време да тренирам, но намирам начин да направя повече крачки и движения през деня.Благодаря ти Валентина, че те има и превръщаш много мечти в реалност. Благодаря и на себе си, за това, че в трудните моменти през първите месеци не се отказах. Благодаря и на групата Заедно можем повече в Зоната, която също мотивира и помага.
Бъди здрава и благословена! Обичам те много за това, което си!”
💜За финал на така написаното ще кажа, че Ванчето е живото доказателство, че
‼️ВИНАГИ ИМА НАЧИН – дори когато пътищата изглеждат затворени, сърцето и умът намират ВРАТА там, където преди е имало само СТЕНА.‼️
СПОДЕЛЯЙТЕ 🫶🏻
Ако и вие искате да започнете ЗОНАТА действайте сега 💯✅💯
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Ако искате още вдъхновение прочетете истински вълнуващи истории тук в сайта. Ето няколко от тях, в които се разказва за невероятни трансформации:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин