Началото на една трансформация - историята на Мария - Храна и Баланс
Началото на една трансформация - историята на Мария

Началото на една трансформация – историята на Мария

Добави в любими (0)
Затвори

Началото на една трансформация – историята на Мария Боева

Началото на една трансформация - историята на Мария
За 7 месеца свалени 16 кг
Представям ви Мария Боева, която започна своята промяна и за кратък период вече е с 16 кг по-лека! Тя даде началото и си обеща, че ще довърши започнатото до край 💯
✨Нейната история ще бъде с продължение и ще ви държим в течение на развитието ѝ във времето, защото аз вярвам, че ТЯ е готова да доведе своята промяна до край. Още нещо, което искам да ви споделя. Преди време публикувах едно дете, което се храни в Зоната и е свалило килограми. Майката на това дете е точно Мария Бонева и тя даде пример на дъщеря си, като я мотивира да се храни здравословно и да отслабне.
Ето какво споделя с нас Мария:
“Здравейте!
Казвам се Мария на 41 г родена и израстнала в Поморие, но от 16 г живея в Англия.
Моята история е подобна на всички други борещи се с килограмите от както се помня. Пробвала съм всяка диета, за която се сетите и всяко чудо винаги беше за 3 дни. Следя Зоната от много време ,но тези блокове и изчисления (макар че съм добра в математиката) хич не ми бяха ясни. Четях, следях и нищо до месец Май тази година, когато видях резултата на сестра ми и си казах ЗАПОЧВАМ И АЗ! Първо ще благодаря на нея за помощта и вдъхновението което ми даде в началото. После на моят съпруг който ме подиграваше и казваше, че тия ги е чувал “от Понеделник….” , но аз наистина започнах от понеделник(8.05.23г).
След това не си спомням как точно попаднах на страницата на Валя и започнах още по-сериозно. Закупих си първата ѝ книга ,записах се в курса на Валентина в Зелена зона 🍀 и ето че резултата не закъсня.
7 месеца по-късно аз съм минус 16 кг. Не съм имала никога проблем с кръвна захар, диабет, НО съм оперирана през 2012 и съм с отстранен един яйчник, което може би се отрази и на по-бавното сваляне на килограми.
Много благодаря за възможността да споделя моето начало с всички вас! Старая се истински и полагам много усилия. Знам, че ще успея.”
Благодаря ти Мария за споделеното 🙏🏻
Вярвам в теб! Вярвам, че ще постигнеш промяната, за която мечтаеш!
Продължаваме заедно ❤️
А на всички вас, които четете този пост искам да кажа: ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ И ЗАПОЧНЕТЕ/ ПРОДЪЛЖЕТЕ ВАШАТА ПРОМЯНА! МОЖЕТЕ 💯💯💯
КАКВО Е МОТИВАЦИЯ? – Мотивацията е вътрешната или външната сила, която стимулира дадено поведение, действие или стремеж, насочени към постигане на определена цел или удовлетворение на нужди.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 64 MB. Може да качите: изображение, видео, документ, текст, архив. Връзките към YouTube, Facebook, и други услуги, вмъкнати в текста на коментара, ще бъдат автоматично вградени. Drop file here

Количка
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в Магазин
    error: Alert: Content selection is disabled!!